Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Раднички убрао "лале" у Новом Саду

Одбојкаши Радничког забележили су победу у 20. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Крагујевчани су вечерас, у Новом Саду, савладали Војводину са 3:1, по сетовима 25:22, 25:23, 22:25 и 25:16. 
 
 
Војводина је дефинитивно ушла у црну серију, уписала трећи узастопни пораз, али оно што им је тренутно  додатни проблем јесте повреда првог либера, Стефана Негића, који је нажалост већ након 3 поена у првом сету морао да напусти терен. Са друге стране, Раднички је остварио своју 14 победу и тренутно заузима другу позицију на табели. Сјајни Иванковић и Стоиловић допринели су овом тријумфу са 21 поеном, док се у противничкој екипи највише истакаоБранко Копитић са 17. 
 
Имао је Раднички предност током већег дела уводног периода, али средином сета серијом поена и грешкама гостију, Војводина смањује заостатак на два поена. Није био задовољан тог момента Брђовић, који је одмах затражио тајм-аут. Дуг поен се играо по повратку на терен, а прекинуо га је тренер новосадског тима који је затражио челинџ. Распарва се водила, првобитна одлука судија је била та да су доделили поен Радничком, међутим Наранчић је жустро реаговао и изборио ипак поен за свој тим. Ушла је нервоза у редове гостујуће екипе, па су новом грешком у нападу вратили Новосађане у егал игру. Сјајном игром Крастева и Иванковића који су водили свој тим, Крагујевчани су успели да преломе резултат у битном моменту и са 25:22 повели са 1:0. 
 
vojrad1
 
Одмах први поен Стоиловић је блоком зауставио Станковића након чега га је тренер Војводине послао на клупу, а на терен је ушао Бранко Копитић. Све до 7:7 играо се поен за поен, а онда су уследила два блока и ас-сервис Радничког. Повећавали су Крагујевчани своју предност у наставку и дошли на 17:12. Одличан је на мрежи био у наредним поенима Савовски који је уписао четири блока. Покренуло је то Војводину, која је успела у завршници да изједначи резултат. Ипак, концентрисани су били противници, први су дошли до сет лопте, а Иванковић је искористио контра напад и тиме је његов тим дуплирао укупан резултат.  
 
Још једном је предност била на страни Радинчког од почетка, али тандем Рудић-Копитић су успели да својим поенима донесу изједначење. Брзо су вратили гости своје вођство, али није хтела да Војводина да се преда. Дали су млади момци свој максимум, били стрпљиви и на крају успели да се домогну сета. 
 
Није пореметило Раднички изгубљен сет, већ су наставили са својом игром и повели са 9:3, па 11:4. Све је полазило за руком гостујућој екипи, док са друге стране Наранчић је изменама покушавао да дође до решења. Имали су домаћи налет, али није то утицало на расположене Крагујевчане. Незаустављиви су до краја били изабраници Алексе Брђовића, који су са 25:16 дошли до тријумфа. 
 
Алекса Брђовић, тренер Радничког, изнео је своје утиске након битне победе над Војводином. 
 
"Честитао бих прво Војводини на освојеном Купу Србије и пожелео бих Негићу који се страшно повредио брз опоравак. Знали смо да је Војводина доста уморна од доста утакмица које су одиграли у последње време, сигурно су бацили све карте да освоје Куп. Успели смо да искористимо њихов умор, можда мало слабију игру и да дођемо да битне победе. Очекује нас меч већ у петак против Пожаревца, можда још битнији од овог. Надам се да ћемо успети да победимо, али свакако да очекујем да се момци боре од првог до последњег поена", закључио је Брђовић. 
 

Статистику са утакмице можете да погледате овде.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!