Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Партизан славио против вечитог ривала и направио гужву на врху табеле

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су важну победу у 21. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, на домаћем терену, савладали Црвену звезду са 3:1, по сетовима 25:23, 20:25, 25:18 и 25:13.
 
Од вечитог дербија се увек очекује највише, а обе екипе су то и оправдале. Сјајну одбојку гледали смо у Мастеру, а победу је овог пута однео црно-бели тим. Пре почетка знало се да у ростеру домаћих нећемо видети Луку Тадића због повреде, док са друге стране нажалост повреда у другом сету је удаљила Душана Николића са терена. Предводио је Партизан Милија Мрдак до победе са 16 поена, док се у противничком тиму највише истакао Александар Стефановић са 11.
 
Ситуација на врху табеле је неизвесна, па све до последњег одиграног кола нећемо знати ко ће у плеј-оф са лидерске позиције. 
 
parzvez1
 
Почео је Партизан утакмицу са блоком и ас-сервисом, али узвратила је и Звезда одмах добрим нападима. Међутим, сјајно су сервирали црно-бели што им је допринело да се одвоје на 9:5. Константни су били одбојкаши Партизана, држали су стечено вођство, док са друге стране покушао је Ивица Јевтић променом дизача да промени ритам. Тек у завршници сета су црвено-бели дошли на поен заостатка, али уследила је прво "бомба" Новице Бјелице, а затим и три сет лопте за Партизан. Спасила је Црвена звезда чак две, а тачку је на крају ставио Петровић поеном из напада. -25:23
 
Настављена је велика борба и у другом периоду, али овог пута минимална предност била је на страни гостујуће екипе. Оно што нико не жели десило се средином сета, битна фигура Звезде, Душан Николић, доживео је повреду и морао је да напусти терен. Међутим, није то утицало на резултат, искористио је својих пет минута Степановић и са 25:20 тим Ивице Јевтића је изједначио укупан резултат. 
 
parzvez2
 
Изједначен је био почетак, а серијом поена Партизан се одвојио средином сета на 15:12. Морао је одмах да реагује Јевтић са тајм-аутом, а затим је направио још једну измену на месту коректора, у игру је уместо Степановића ушао Илић. Ништа није утицало на актуелне шампионе Србије који су сигурно привели овај сет крају и дошли на корак од победе. -25:18
 
Са много самопоуздања кренули су изабраници Бојана Јанића четврти сет. Повели су серијом поена 5:0, а затим и 10:2.  Незаустављив је био Партизан који је грабио ка тријумфу и са убедљивих 25:13 је до њега и дошао. 
 
 

Статистику са утакмице можете да погледате овде.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!