Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Тадић и Батак од наредне сезоне у Партизану

Партизан Сокербет почео је са склапањем тима за наредну сезону. Након одласка капитена Лазара Мариновића у табор вечитог ривала, актуелни освајач Купа Србије озваничио је долазак репрезентативног тандема, Луке Тадића и Алексе Батака.

Тадић у Партизан долази из редова вечитог ривала Црвене звезде, са којом је прошле године стигао до полуфинала плеј-офа и Купа Србије. Млади примач је окарактерисан као идеална замена за већ поменутог Мариновића, о чијем ће трансфевру пратиоци нашег портала тек имати прилику да читају и слушају.  

Алекса Батак се после првог дела прошле сезоне у којем је играо за пожаревачки Млади радник, у другом отиснуо у Француску, где је наступао за Кан. Занимљиво да је талентовани техничар први професионални ангажман имао управо у Партизану, што значи да се враћа у добро познату средину.

Бојан Јанић, први тренер Партизана, задовољан је ангажовањем репрезентативног двојца.

„Батак је неко кога већ две године покушавамо да доведемо у Партизан. Мислим да је велики потенцијал и да ће њему добро доћи, после неколико година лутања, да проба да одигра једну сезону у континуитету. Уколико се то деси, то ће бити значајно и за Партизан и за репрезентацију. Лука је такође велики потенцијал. Истекао му је уговор у Звезди и брзо смо се договорили на обострано задовољство. Он је неко са ким једва чекам да радим у клубу и видим га као једног од носиоца репрезентације“ – рекао је стратег Партизана.

Он се осврнуо и на одлазак капитена, Лазара Мариновића.

„Што се тиче Мариновића, његова одлука је била да напусти Партизан. Ја сам веома везан за њега и желим му све најбоље у каријери и репрезентацији. Он је сјајан момак и сигурно да ће бити велико појачање за Звезду“ – закључио је Јанић.

Лука и Алекса налазе се на ширем списку селектора Игора Колаковића, тако да ће и у репрезентацији имати прилику да се додатно уиграју и, уз тренера Бојана Јанића, припреме за напорну клупску сезону која их очекује.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!