Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Сара Царић девојка за велика дела

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца пласирале су се у полуфинале Купа изазивача. У сјaјној атмосфери за коју је заслужна многобројна публика, Обреновчанке су на свом терену славиле са максималних 3:0.

Једна од главних протагонисткиња за пласман у полуфинале била је веома талентована и перспективна одбојкашица Сара Царић, која је већ уписала и неколико утакмица у дресу са националним грбом.

Након великог славља које је уследело у дворани СКЦ „Обреновац“, Сару смо замолили да нам да одговоре на неколико питања.

Перспективни коректор се после паузе услед повреде недавно вратио на терен. Тамо где је стала пре паузе, Сара је наставила у истом ритму. Занимало нас је какав је осећај вратити се поново на терен.

„Осећај је сјајан. Стварно ми је драго што сам се напокон вратила на терен. Брзо сам се уклопила у игру, што је за мене веома важно. Хвала Богу, играмо добро и побеђујемо, не рачунајући утакмицу против Железничара. У другом делу сезоне смо видно подигле ниво игре, што је веома важно и потребно за завршницу“ – рекла је Сара.

sara1

Многи играчи имају проблема са адаптацијом након повреде. Ипак, чини се да за репрезентативку Србије то није био случај.

„Ја се после поврaтка на терен осећам много боље. Још увек нисам сто посто спремна, али временом је ситуација све боља и боља. Веома сам самокритична и нисам увек задовољна својим партијама, али мислим да сам у претходних неколико утакмица одиграла стварно добро“ – истакла је коректорка ТЕНТ-а.

Све смо ближи крају регуларног дела сезоне и све екипе трудиће се да се максимално посвете домаћем првенству. Царићева се нада да ће њена екипа, уколико буде играла на високом нивоу, поправити тренутни пласман.

„До краја сезоне нас очекује још пар утакмица које ће бити пресудне. Ако се потрудимо и дамо све од себе, можда успемо и да остваримо све победе. То ће аутоматски значити да ћемо напредовати на табели, што је веома битно за плеј-оф“ – закључила је талентована одбојкашица.

Пошто је Сара један период бодрила своју екипу са клупе услед повреде, за сам крај смо је питали да ли је за њу теже да гледа утакмицу или да игра.

„Никада није свеједно. Док си на терену, стално мораш да будеш концентрисан на игру и да се трудиш да не погрешиш. Са друге стране, док си на клупи или трибинама, осећаш јаку жељу да ускочиш на терен и помогнеш својим саиграчицама“ – објаснила је Сара.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!