Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

Ана Живојиновић и Андриј Тупчи најбољи у октобру!

Ана Живојиновић, капитен и примач Црвене звезде, и Андриј Тупчи, коректор Младог радника, проглашени су за најкорисније играче месеца октобра у Банка Поштанска штедионица Суперлиги, по избору жирија који чине Данило Мрђа, Слободан Бошкан, Ратко Павличевић, Игор Јагличић и Марко Ристић.

Пре почетка дербија кола, који су одиграле одбојкашице Јединства и Црвене звезде, Ани Живојиновић је Горан Градински, председник УОСС и делегат утакмице, предао трофеј намењен најбољој одбојкашици у октобру. Након тога, Младен Савић, директор филијале Сремска Митровица Банке Поштанска штедионица, генералног спонзора одбојкашких лига у Србији, предао је капитену Звезде чек на 500 евра.

oktobar1

Андрију Тупчију је, пред старт утакмице која се играла између домаће екипи и новосадске Војводине, Зоран Дебељковић, председник Одбојкашког савеза Браничевско – подунавског округа, доделио пехар намењен најбољем одбојкашу у октобру. Недуго затим, асу Младог радника уручен је и чек на 500 евра, од стране Марка Павловића, директор Регионалног центра Пожаревац Банке Поштанска штедионица.

Као што је то био случај у овом, и у наредним месецима ће стручни жири додељивати признања за најкориснијег одбојкаша, односно одбојкашицу.

Слађана Ерић, атрактивна одбојкашица која је током своје богате и успешне каријере стекла статус једног од симбола српске одбојке, наставиће да одушевљава љубитеље спорта у Србији и у наредном издању Банка Поштанска штедионица Суперлиге, овог пута у дресу суботичког Спартака. Популарна Слаки је недавно прославила 40. рођендан, а ово ће јој бити 23. професионална сезона играња у елитним одбојкашким такмичењима.

И у наредној сезони имаћемо привилегију да гледамо Слађану Ерић на одбојкашким теренима широм Србије!
Милија Мрдак, освајач трипле круне са Партизаном, ипак је донео одлуку да и наредне сезоне носи црно-бели дрес. На клупи вечитих ривала ће бити Ивица Јевтић са новим тимом. 
 
Мрдак остаје капитен црно-белих, Јевтић са новим тимом у Црвеној звезди

Иако је репрезентативна одбојкашка сезона у јеку, клубови су већ почели да се припремају за наредно издање Суперлиге. Да је тако, потврдио је Железничар из Лајковца, који је данас озваничио трансфер младог примача Ксеније Томић, која је донедавно носила дрес Партизана.

Ксенија Томић изабрала Железничар