Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Ана Живојиновић и Андриј Тупчи најбољи у октобру!

Ана Живојиновић, капитен и примач Црвене звезде, и Андриј Тупчи, коректор Младог радника, проглашени су за најкорисније играче месеца октобра у Банка Поштанска штедионица Суперлиги, по избору жирија који чине Данило Мрђа, Слободан Бошкан, Ратко Павличевић, Игор Јагличић и Марко Ристић.

Пре почетка дербија кола, који су одиграле одбојкашице Јединства и Црвене звезде, Ани Живојиновић је Горан Градински, председник УОСС и делегат утакмице, предао трофеј намењен најбољој одбојкашици у октобру. Након тога, Младен Савић, директор филијале Сремска Митровица Банке Поштанска штедионица, генералног спонзора одбојкашких лига у Србији, предао је капитену Звезде чек на 500 евра.

oktobar1

Андрију Тупчију је, пред старт утакмице која се играла између домаће екипи и новосадске Војводине, Зоран Дебељковић, председник Одбојкашког савеза Браничевско – подунавског округа, доделио пехар намењен најбољем одбојкашу у октобру. Недуго затим, асу Младог радника уручен је и чек на 500 евра, од стране Марка Павловића, директор Регионалног центра Пожаревац Банке Поштанска штедионица.

Као што је то био случај у овом, и у наредним месецима ће стручни жири додељивати признања за најкориснијег одбојкаша, односно одбојкашицу.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и други тријумф у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је вечерас, у СЦ „Масетр”, поразила Партизан Ефбет са 3:1, по сетовима 25:22, 25:21, 22:25 и 25:17.

Звезда сија и у Мастеру: Партизан близу предаје трофеја вечитом ривалу!

Екипа Ниша је након две утакмице баража (плеј-аута) против Новог Пазара успела да обезбеди опстанак у Банка Поштанска штедионица Суперлиги. Нишлије су биле боље у оба меча (3:0 код куће и 3:1 у Новом Пазару) и сада могу на миру да се посвете планирању следеће сезоне у елитном рангу такмичења.

Светозаревић: Није било никаквог калкулисања

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца избориле су пласман у финале плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, на свом терену, у трећој утакмици полуфинала надиграле лајковачки Железничар са 3:0, по сетовима 25:21, 25:13 и 25:20.

Наелектрисани ТЕНТ фуриозно до финала!