Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Подкаст ”На мрежи” (еп. 1, 16.11.2021)

Представљамо вам нови формат Одбојкашког савеза Србије, подкаст “На мрежи”, у којем наши новинари-аналитичари, Игор Јагличић и Марко Ристић, причају о Банка Поштанска штедионица Суперлиги за одбојкашице и одбојкаше, као и о актуелностима у нашем спорту.

Сјајна прича, препуна информација и озбиљних и детаљних анализа екипа које се такмиче у домаћем првенству и мечева који су одиграни у оквиру лиге, држаће вам пажњу до последњег минута.

У овом, првом издању, направили смо преглед мечева који су се одиграли у оквиру 7. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице и одбојкаше али и ретроспективу дешавања у досадашњем делу првенства. Прокоментарисали смо наступе свих екипа, како у мушкој тако и у женској конкуренцији, оценили њихов учинак, анализирали њихове предности и мане и проценили какве су им шансе у наставку такмичења.

Озбиљна и професионална прича двојице врхунских познавалаца одбојкашких прилика, сигурни смо, заинтересоваће све љубитеље одбојке и спорта.

Прва епизода је морала трајати мало дуже, како бисмо успели на прави начин да вам прикажемо тренутно стање у домаћим одбојкашким такмичењима. Прича је била заиста темељна и остаје као вредан запис који на најбољи начин одсликава клупска дешавања у нашој земљи у дужем периоду.

Двојац Јагличић-Ристић је живописном нарацијом сачинио својеврсну одбојкашку мапу Србије и представио вам све што треба да знате о највишем рангу нашег лигашког надметања.

Верујемо да ће вам овај формат привући пажњу и да ћете нам остављати ваша запажања, питања и сугестије у коментарима, а ми ћемо се потрудити да вам сваке недеље донесемо квалитетне приче о нашем и вашем омиљеном спорту.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Осми подкаст ”На мрежи” доноси вам причу са Јовом Цаковићем, првим тренером Јединства из Старе Пазове, лидера на суперлигашкој табели, који већ дуги низ година сјајно са клупе води овај тим и редовно представља једног од главних кандидата за освајање домаћих трофеја.

Цаковић је, као и увек, био директан и пружио нам је исцрпну анализу свог одбојкашког система рада, али нам је испричао и још понешто из богатог искуства и каријере.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 8, 04.01.2022) ГОСТ: ЈОВО ЦАКОВИЋ

У 14. подкасту ”На мрежи” доносимо вам интересантну причу о процедури одлагања утакмица у специфичним условима пандемије, о плановима и раду Одбојкашког савеза Србије у смислу стабилизације стања у нашим клубовима и успостављању система помоћи екипама како бисмо имали у наредном периоду стандардно велики број учесника у еврокуповима, о модалитетима промоције клубова и одбојкашког спорта на локалном нивоу, као и о утакмицама протеклог кола у оквиру Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице.

У другом делу подкаста угостили смо Ивицу Јевтића, популарног Јозу, тренера екипе Спартака из Суботице и новог члана стручног штаба мушке сениорске репрезентације Србије. Са Јозом смо причали о његовој играчкој и тренерској каријери, о почецима у Младом раднику, о успесима које постиже са Спартаком, о условима у суботичком клубу, о Суперлиги за одбојкаше и ривалима у текућем првенству, као и о новом ангажману у репрезентацији.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 14, 08.02.2022) ГОСТ: ИВИЦА ЈЕВТИЋ

Одбојкаши Радничког доо из Крагујевца остварили су победу у 3. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге након преокрета против Младог радника.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Раднички доо - Млади радник 3:2, комплетан меч

У 41. епизоди подкаста ”На мрежи” причали смо са нашом сјајном одбојкашицом и ништа мање изванредним аналитичарем и коментатором, Јованом Миросављевић, која ове сезоне наступа за румунско Трговиште.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 41, 08.03.2023) - ЈОВАНА МИРОСАВЉЕВИЋ

Одбојкаши Војводине НС сем четврти пут су триујмфовали у Суперкупу Србије. Новосађани су, у дворани СЦ Ибар у Краљеву, у присуству 3500 гледалаца, у мечу XИ Супер купа 2021. савладали домаћу Рибницу са 3:1, по сетовима 19:25, 26:24, 25:21 и 25:21, после 115 минута игре.

Погледајте у сјајном прилогу #OSSRBTV како је изгледала атмосфера у Краљеву, али и ко су нова појачања у обе екипе за ову сезону!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Спектакл у Краљеву, Војводина НС семе освојила први трофеј у сезони!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и други тријумф у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је вечерас, у СЦ „Масетр”, поразила Партизан Ефбет са 3:1, по сетовима 25:22, 25:21, 22:25 и 25:17.

Звезда сија и у Мастеру: Партизан близу предаје трофеја вечитом ривалу!

Екипа Ниша је након две утакмице баража (плеј-аута) против Новог Пазара успела да обезбеди опстанак у Банка Поштанска штедионица Суперлиги. Нишлије су биле боље у оба меча (3:0 код куће и 3:1 у Новом Пазару) и сада могу на миру да се посвете планирању следеће сезоне у елитном рангу такмичења.

Светозаревић: Није било никаквог калкулисања

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца избориле су пласман у финале плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, на свом терену, у трећој утакмици полуфинала надиграле лајковачки Железничар са 3:0, по сетовима 25:21, 25:13 и 25:20.

Наелектрисани ТЕНТ фуриозно до финала!