Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА - ВОЈВОДИНА, 28.09.2024. у 19.00

Меч Суперкупа одбојкаше. 

  • Канал: РТС 2, ТВ Аренаспорт
  • Датум: 28.09.2024. (19.00 часова)
  • Такмичење: Суперкуп за одбојкаше.

WWW.RTS.RS

Железничар из Лајковца, актуелни победник Купа Србије, освојио је први трофеј у новој сезони, пошто је у мечу Суперкупа Србије 2021, у Хали спортова у Лајковцу, савладао Уб, победника Банка Поштанска штедионица Суперлиге и првака Србије, са 3:2 (23:25, 25:21, 25:12, 24:26, 15:10), после 132 минута игре.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Железничар из Лајковца освојиo Суперкуп 2021.

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове оствариле су победу у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге над Железничаром из Лајковца од 3:1.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Јединство СП - Железничар 3:1, комплетан меч

Одбојкашице Уба оствариле су велики успех победивши грчки Олимпијакос у првом мечу 3. кола квалификација за Лигу шампиона.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Уб - Олимпијакос 3:2, квалификације за Лигу шампиона

У 42. епизоди подкаста #НаМрежи угостили смо Николу Матијашевића, тренера одбојкаша Црвене звезде.

Разговарали смо о црвено-белима, о нашој лиги, о разлозима за и против плеј-офа, о младим играчима, о тренерима, о методама рада у Француској и Србији, о странцима у нашим клубовима, а дотакли смо се мало и одбојкашке историје.

Николино пребогато искуство сеже далеко у прошлост. Још 70-их година прошлог века је као играч наступао за Црвену звезду, а ево сада се након толико времена вратио у клуб као тренер да помогне мушкој екипи.

Не пропустите сјајну одбојкашку причу!

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 42, 16.03.2023) ГОСТ: НИКОЛА МАТИЈАШЕВИЋ

Једна од веома важних позиција у свакој модерној одбојкашкој екипи и незаменљива у репрезентативнним селекцијама, почевши од сениорских па све до најмлађих, пионирских репрезентација, јесте одбојкашки статистичар и скаут.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Занимање: одбојкашки статистичар и скаут

Одбојкаши Црвене звезде остварили су максималну победу у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Београђани су, у Горњем Милановцу, савладали Таково са 3:0, по сетовима 25:20, 25:23 и 25:21.

Шампион убедљив на премијери кола

Протеклог викенда окончано је 3. коло Банка Поштанска штедионица Суперлиге у обе конкуренције. Већ сада слободно можемо рећи да су екипе ушле у такмичарски ритам, што потврђује и низ одличних утакмица које смо гледали током викенда.

Преглед 3. кола БПШ Суперлиге: Искусни доминирају, али се борба тек захуктава!

Одбојкаши Партизана Коптех остварили су велики тријумф у последњем мечу 3. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Партизан је вечерас, на домаћем терену, надиграо Карађорђе након велике борбе са 3:2, по сетовима 25:21, 25:22, 21:25, 20:25 и 15:10.

У мечу препуном тензија Партизан савладао Карађорђе!

Одбојкашице ТЕНТ-а забележиле су тријумф у последњој утакмици 3. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, у хали "Александар Николић", надиграле Партизан Коптех са 3:0, по сетовима 25:20, 25:17 и 27:25.

ТЕНТ убедљив на затварању 3. кола

Одбојкаши Дубочице остварили су историјски тријумф у 3. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Лесковчани су вечерас, на свом терену, надиграли Таково након велике борбе са 3:2, по сетовима 25:16, 22:25, 25:15, 22:25 и 15:3.

Лесковчани исписали историју: Прва суперлигашка победа Дубочице!