Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Одбојкашице Уба максималне у првом мечу квалификација за Лигу шампиона

Уб, победник Банка Поштанска штедионица Суперлиге 2020/2021. и првак Србије у конкуренцији одбојкашица, савладао је Јединство из Брчког у оквиру 2. кола квалификација за ЦЕВ Лигу шампиона 2022. Уб је у утакмици одиграној у Спортској хали Уб, славио са 3:0, по сетовима 25:16, 25:15 и 25:19, после 65 минута игре.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Екипа суботичке YuEco телевизије направила је интервју са првим тренером Спартака, Ивицом Јевтићем, пред меч 8. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкаше који Суботичани играју у Пожаревцу, против домаћег Младог радника.

Ивица Јевтић је прошле године тренирао Млади радник, тако да ће овај меч имати и додатну, емотивну димензију за овог стручњака. Обе екипе се налазе у доброј форми, тако да нас очекује сјајан меч. Љубитељи одбојке ће овај дуел моћи да посматрају уживо путе ливестреам-а Младог радника.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Интервју: Ивица Јевтић, први тренер Спартака из Суботице

У 16. подкасту #НаМрежи разговарали смо о завршној фази регуларног дела првенства, пред плеј-оф, сумирали смо ситуацију на табелама Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице и одбојкаше, најавили мечеве који нас очекују и посебно скенирали екипу Тенерифа са којом ће се ТЕНТ борити у двомечу за улазак у финале Купа изазивача, а дотакли смо се и увек актуелних тема везаних за промоцију нашег спорта.

У подкасту се крије и наградна игра за све вас који нас пратите, у оквиру најаве финала Купа Србије.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 16, 16.02.2022)

У 14. подкасту ”На мрежи” доносимо вам интересантну причу о процедури одлагања утакмица у специфичним условима пандемије, о плановима и раду Одбојкашког савеза Србије у смислу стабилизације стања у нашим клубовима и успостављању система помоћи екипама како бисмо имали у наредном периоду стандардно велики број учесника у еврокуповима, о модалитетима промоције клубова и одбојкашког спорта на локалном нивоу, као и о утакмицама протеклог кола у оквиру Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице.

У другом делу подкаста угостили смо Ивицу Јевтића, популарног Јозу, тренера екипе Спартака из Суботице и новог члана стручног штаба мушке сениорске репрезентације Србије. Са Јозом смо причали о његовој играчкој и тренерској каријери, о почецима у Младом раднику, о успесима које постиже са Спартаком, о условима у суботичком клубу, о Суперлиги за одбојкаше и ривалима у текућем првенству, као и о новом ангажману у репрезентацији.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 14, 08.02.2022) ГОСТ: ИВИЦА ЈЕВТИЋ

Трећи подкаст, исти састав, коментарисали смо 9. коло Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице и одбојкаше, као и прве утакмице Купа Србије. Осврнули смо се на актуелности у нашој одбојци, направили смо пресек стања у лиги након одиграног првог дела првенства и најавили шта нас занимљиво очекује у наредном периоду.

Јаглија и Риле су, као и увек, исцрпно анализирали дешавања у клубовима и дали нам увид у све оне суптилне детаље који осветљавају учинак екипа на терену.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 3, 30.11.2021)

Након друге утакмице полуфинала плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкаше између Спартака и Војводине поразговарали смо са Игором Колаковићем, селектором мушке сениорске репрезентације Србије, којег смо сусрели на трибинама хале “Дудова шума”, у Суботици.

Игор Колаковић: ”Играчи из наше лиге морају још да раде како би били конкурентни за репрезентацију”

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и други тријумф у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је вечерас, у СЦ „Масетр”, поразила Партизан Ефбет са 3:1, по сетовима 25:22, 25:21, 22:25 и 25:17.

Звезда сија и у Мастеру: Партизан близу предаје трофеја вечитом ривалу!

Екипа Ниша је након две утакмице баража (плеј-аута) против Новог Пазара успела да обезбеди опстанак у Банка Поштанска штедионица Суперлиги. Нишлије су биле боље у оба меча (3:0 код куће и 3:1 у Новом Пазару) и сада могу на миру да се посвете планирању следеће сезоне у елитном рангу такмичења.

Светозаревић: Није било никаквог калкулисања

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца избориле су пласман у финале плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, на свом терену, у трећој утакмици полуфинала надиграле лајковачки Железничар са 3:0, по сетовима 25:21, 25:13 и 25:20.

Наелектрисани ТЕНТ фуриозно до финала!