Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Одбојка из прве руке: Нина Мандовић

Погледајте како изгледа један одбојкашки тренинг из перспективе играча.

У овој епизоди били смо на тренингу женске кадетске репрезентације Србије очима Нине Мандовић, одбојкашице ТЕНТ-а и капитена српских кадеткиња, која игра на позицији дизача.

Путем овог видеа имате јединствену прилику да осетите атмосферу са одбојкашког терена из прве руке. Хајде да играмо одбојку. ;)

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

У 16. подкасту #НаМрежи разговарали смо о завршној фази регуларног дела првенства, пред плеј-оф, сумирали смо ситуацију на табелама Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице и одбојкаше, најавили мечеве који нас очекују и посебно скенирали екипу Тенерифа са којом ће се ТЕНТ борити у двомечу за улазак у финале Купа изазивача, а дотакли смо се и увек актуелних тема везаних за промоцију нашег спорта.

У подкасту се крије и наградна игра за све вас који нас пратите, у оквиру најаве финала Купа Србије.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 16, 16.02.2022)

Одбојкаши Војводине НС сем четврти пут су триујмфовали у Суперкупу Србије. Новосађани су, у дворани СЦ Ибар у Краљеву, у присуству 3500 гледалаца, у мечу XИ Супер купа 2021. савладали домаћу Рибницу са 3:1, по сетовима 19:25, 26:24, 25:21 и 25:21, после 115 минута игре.

Погледајте у сјајном прилогу #OSSRBTV како је изгледала атмосфера у Краљеву, али и ко су нова појачања у обе екипе за ову сезону!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Спектакл у Краљеву, Војводина НС семе освојила први трофеј у сезони!

У тринаестом подкасту #НаМрежи вратили смо се коментарисању одиграних утакмица у оквиру Банка Поштанска штедионица Суперлиге, али и наступа наших екипа у европским куповима. Причали смо и о рангирању у систему европских такмичења и организацији и отказивању утакмица у специфичним условима пандемије.

У другом делу емисије гошћа нам је била Јелена Лазић, играчица Црвене звезде, која је својим наступима обележила досадашњи део првенства и одбојкашица која је вероватно најзаслужнија за сјајне резултате београдских црвено-белих у овој сезони. Са Јеленом смо разговарали о екипи Црвене звезде, о претходном делу првенства, о изазовима са којима се сусретала београдска екипа у протеклом периоду, али и о дометима и циљевима који су постављени у финалном делу сезоне. Такође, Лазићева нам је сасвим искрено причала о својој одбојкашкој каријери, о својим играчким квалитетима, врлинама и манама, као и о разлозима због којих никада није играла у иностраним клубовима.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 13, 01.02.2022) ГОШЋА: ЈЕЛЕНА ЛАЗИЋ

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове оствариле су победу у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге над Железничаром из Лајковца од 3:1.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Јединство СП - Железничар 3:1, комплетан меч

У 45. епизоди подкаста #НаМрежи угостили смо предивну Лорену Шипић, хрватску одбојкашицу која је ове сезоне наступала у Банка Поштанска штедионица Суперлиги за суботички Спартак.

Популарна Лоре нам је причала о искуствима играња у Србији, о квалитетима наше одбојкашке школе, као и о својој богатој интернационалној каријери, пре свега о Француској, и о стању у хрватској одбојци.

Лорена је пример професионалног спортисте који игра на највишем нивоу и има највише образовање. Поред одбојке, ангажована је на разним пројектима између којих се у последње време истиче организовање тениског (АТП 125) турнира у Макарској, за који је добила највеће похвале.

Уживајте у разговору који симболизује заиста све најлепше што спорт има да понуди!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 45, 13.04.2023) - ЛОРЕНА ШИПИЋ

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!