Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Подкаст ”На мрежи” (еп. 7, 28.12.2021) ГОСТИ: ЈОВАНА МИРОСАВЉЕВИЋ И НИКОЛА МЕЉАНАЦ

Седми подкаст #НаМрежи доноси вам, поред уобичајених коментара дешавања у лиги наших аналитичара Јаглије и Рилета, и причу са двоје сјајних младих спортиста.

Угостили смо Јовану Миросављевић, талентовану одбојкашицу која представља један од главних ослонаца игре екипе Железничара из Лајковца, и Николу Мељанца, одбојкаша Црвене звезде који доминира у овој суперлигашкој сезони и који има сав потенцијал и предиспозиције да постане наша следећа велика одбојкашка звезда.

Остали смо очарани карактерношћу ово двоје младих одбојкаша и њиховом искреном причом.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Након треће, одлучујуће утакмице полуфинала плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице између Јединства и Црвене звезде, у Старој Пазови, поразговарали смо са Тијаном Малешевић, бившом репрезентативком, светском шампионком и олимпијском вицешампионком.

Тијана Малешевић: ”Малу предност дајем екипи Јединства у финалу”

Уб, победник Банка Поштанска штедионица Суперлиге 2020/2021. и првак Србије у конкуренцији одбојкашица, савладао је Јединство из Брчког у оквиру 2. кола квалификација за ЦЕВ Лигу шампиона 2022. Уб је у утакмици одиграној у Спортској хали Уб, славио са 3:0, по сетовима 25:16, 25:15 и 25:19, после 65 минута игре.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Одбојкашице Уба максималне у првом мечу квалификација за Лигу шампиона

Одбојкашице Спартака из Суботице оствариле су победу у 8. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге против Партизана Сокербет.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Спартак Суботица - Партизан Сокербет 3:1

Представљамо нови формат у оквиру продукције #OSSRBTV који ће вам, верујемо, заокупити пажњу интересантним садржајем. Поставјамо сет питања клупским ривалима, да видимо како супарници на терену гледају једни на друге, али и на нека општа питања из одбојке и живота. Први гости у нашем серијалу су сјајни примачи Партизана Сокербет и Спартака из Суботице, Лазар Мариновић и Никола Жугић. Уживајте!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Два угла: Жугић Х Мариновић

У 14. подкасту ”На мрежи” доносимо вам интересантну причу о процедури одлагања утакмица у специфичним условима пандемије, о плановима и раду Одбојкашког савеза Србије у смислу стабилизације стања у нашим клубовима и успостављању система помоћи екипама како бисмо имали у наредном периоду стандардно велики број учесника у еврокуповима, о модалитетима промоције клубова и одбојкашког спорта на локалном нивоу, као и о утакмицама протеклог кола у оквиру Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице.

У другом делу подкаста угостили смо Ивицу Јевтића, популарног Јозу, тренера екипе Спартака из Суботице и новог члана стручног штаба мушке сениорске репрезентације Србије. Са Јозом смо причали о његовој играчкој и тренерској каријери, о почецима у Младом раднику, о успесима које постиже са Спартаком, о условима у суботичком клубу, о Суперлиги за одбојкаше и ривалима у текућем првенству, као и о новом ангажману у репрезентацији.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 14, 08.02.2022) ГОСТ: ИВИЦА ЈЕВТИЋ

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!