Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Подкаст ”На мрежи” (еп. 7, 28.12.2021) ГОСТИ: ЈОВАНА МИРОСАВЉЕВИЋ И НИКОЛА МЕЉАНАЦ

Седми подкаст #НаМрежи доноси вам, поред уобичајених коментара дешавања у лиги наших аналитичара Јаглије и Рилета, и причу са двоје сјајних младих спортиста.

Угостили смо Јовану Миросављевић, талентовану одбојкашицу која представља један од главних ослонаца игре екипе Железничара из Лајковца, и Николу Мељанца, одбојкаша Црвене звезде који доминира у овој суперлигашкој сезони и који има сав потенцијал и предиспозиције да постане наша следећа велика одбојкашка звезда.

Остали смо очарани карактерношћу ово двоје младих одбојкаша и њиховом искреном причом.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

На другој утакмици полуфинала плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге између Црвене звезде и Јединства, која је одиграна у СЦ “Вождовац” на Бањици, поред сјајне игре на терену били смо почашћени и присуством на трибинама нашег сјајног одбојкаша и једног од најбољих светских коректора, Александра Атанасијевића.

Атанасијевић: ”Одбојкашка лига Србије делује све боље из године у годину”

Трећи подкаст, исти састав, коментарисали смо 9. коло Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице и одбојкаше, као и прве утакмице Купа Србије. Осврнули смо се на актуелности у нашој одбојци, направили смо пресек стања у лиги након одиграног првог дела првенства и најавили шта нас занимљиво очекује у наредном периоду.

Јаглија и Риле су, као и увек, исцрпно анализирали дешавања у клубовима и дали нам увид у све оне суптилне детаље који осветљавају учинак екипа на терену.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 3, 30.11.2021)

Погледајте како изгледа један одбојкашки тренинг из перспективе играча.

У овој епизоди били смо на тренингу женске кадетске репрезентације Србије очима Нине Мандовић, одбојкашице ТЕНТ-а и капитена српских кадеткиња, која игра на позицији дизача.

Путем овог видеа имате јединствену прилику да осетите атмосферу са одбојкашког терена из прве руке. Хајде да играмо одбојку. ;)

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Одбојка из прве руке: Нина Мандовић

У 15. подкасту имамо можда и најразноврснију причу досад. У првом делу емисије коментарисали смо ситуацију у Банка Поштанска штедионица Суперлиги и могући расплет на табели пред плеј-оф. Након тога, имали смо два изузетна госта, Бориса Коларевића, бившег међународног судију, а сада контролора делегата на суперлигашким утакмицама, и Неђу Османкача, трофејног тренера и одбојкашког аналитичара који сада са успехом води прволигашку екипу Новог Сада Манекс.

Са Борисом смо причали о свим изазовима које судијски посао са собом носи, о судијској перспективи такмичења, о начину оцењивања судија, о припреми судија, о путу који треба прећи да би судије које почињу каријеру напредовале до највишег ранга такмичења, али и о практичним саветима како за судије тако и за играче и клубове да би се на најбољи начин премостио тај вечни јаз који влада између оних који играју и оних који на утакмицама деле правду.

Неђа Османкач нам је приближио такмичење у Банка Поштанска штедионица Првој лиги, играче и екипе који учествују у овом првенству, а разговарали смо и о његовом именовању за селектора мушке јуниорске репрезентације Србије, о перспективи наше мушке одбојке, о начинима за одабир играча и о правилном систему рада са млађим категоријама играча, од почетних стадијума у школама одбојке и клубовима па све до репрезентативног нивоа. Наравно, осврнули смо се и на суперлигашке актуелности и квалитет лиге у највишем рангу такмичења.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 15, 15.02.2022) ГОСТИ: БОРИС КОЛАРЕВИЋ И НЕЂА ОСМАНКАЧ

У 17. подкасту "На мрежи" направили смо специјал емисију поводом одигравања финала Купа Србије за одбојкашице и одбојкаше 6. марта у Лајковцу.

Угостили смо ривале у финалним утакмицама, тако да су се очи у очи нашли тренери одбојкашица Железничара из Лајковца и Црвене звезде, Бранко Ковачевић и Милан Гршић, као и играчи Партизана Сокербет и Младог радника, Новица Бјелица и Младен Бојовић.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 17, 01.03.2022) ГОСТИ: БРАНКО КОВАЧЕВИЋ, МИЛАН ГРШИЋ, НОВИЦА БЈЕЛИЦА, МЛАДЕН БОЈОВИЋ

Одбојкаши Црвене звезде остварили су максималну победу у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Београђани су, у Горњем Милановцу, савладали Таково са 3:0, по сетовима 25:20, 25:23 и 25:21.

Шампион убедљив на премијери кола

Протеклог викенда окончано је 3. коло Банка Поштанска штедионица Суперлиге у обе конкуренције. Већ сада слободно можемо рећи да су екипе ушле у такмичарски ритам, што потврђује и низ одличних утакмица које смо гледали током викенда.

Преглед 3. кола БПШ Суперлиге: Искусни доминирају, али се борба тек захуктава!

Одбојкаши Партизана Коптех остварили су велики тријумф у последњем мечу 3. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Партизан је вечерас, на домаћем терену, надиграо Карађорђе након велике борбе са 3:2, по сетовима 25:21, 25:22, 21:25, 20:25 и 15:10.

У мечу препуном тензија Партизан савладао Карађорђе!

Одбојкашице ТЕНТ-а забележиле су тријумф у последњој утакмици 3. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, у хали "Александар Николић", надиграле Партизан Коптех са 3:0, по сетовима 25:20, 25:17 и 27:25.

ТЕНТ убедљив на затварању 3. кола

Одбојкаши Дубочице остварили су историјски тријумф у 3. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Лесковчани су вечерас, на свом терену, надиграли Таково након велике борбе са 3:2, по сетовима 25:16, 22:25, 25:15, 22:25 и 15:3.

Лесковчани исписали историју: Прва суперлигашка победа Дубочице!