Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Подкаст ”На мрежи” (еп. 17, 01.03.2022) ГОСТИ: БРАНКО КОВАЧЕВИЋ, МИЛАН ГРШИЋ, НОВИЦА БЈЕЛИЦА, МЛАДЕН БОЈОВИЋ

У 17. подкасту "На мрежи" направили смо специјал емисију поводом одигравања финала Купа Србије за одбојкашице и одбојкаше 6. марта у Лајковцу.

Угостили смо ривале у финалним утакмицама, тако да су се очи у очи нашли тренери одбојкашица Железничара из Лајковца и Црвене звезде, Бранко Ковачевић и Милан Гршић, као и играчи Партизана Сокербет и Младог радника, Новица Бјелица и Младен Бојовић.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Након друге утакмице полуфинала плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкаше између Спартака и Војводине поразговарали смо са Игором Колаковићем, селектором мушке сениорске репрезентације Србије, којег смо сусрели на трибинама хале “Дудова шума”, у Суботици.

Игор Колаковић: ”Играчи из наше лиге морају још да раде како би били конкурентни за репрезентацију”

Екипа суботичке YuEco телевизије направила је интервју са првим тренером Спартака, Ивицом Јевтићем, пред меч 8. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкаше који Суботичани играју у Пожаревцу, против домаћег Младог радника.

Ивица Јевтић је прошле године тренирао Млади радник, тако да ће овај меч имати и додатну, емотивну димензију за овог стручњака. Обе екипе се налазе у доброј форми, тако да нас очекује сјајан меч. Љубитељи одбојке ће овај дуел моћи да посматрају уживо путе ливестреам-а Младог радника.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Интервју: Ивица Јевтић, први тренер Спартака из Суботице

Прилог за уживање свих љубитеља одбојке и спорта! Најбољи другари, бивши саиграчи у репрезентацији, сада тренер и играч у екипи Партизана, Јанић и Бјелица, два понајбоља примача у досадашњем делу првенства, Жугић и Мариновић, Канађанин Делгајдис о боравку у Србији, Ивица Јевтић о сјајним Суботичанима у овој сезони, Стефан Јанковић са певачким умећем и све то на мечу 5. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге између Партизана Сокербет и Спартака из Суботице!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Јанић и Бјелица, Јевтић, Жугић и Мариновић, Делгајдис, Јанковић који пева и помало Партизан-Спартак

У 14. подкасту ”На мрежи” доносимо вам интересантну причу о процедури одлагања утакмица у специфичним условима пандемије, о плановима и раду Одбојкашког савеза Србије у смислу стабилизације стања у нашим клубовима и успостављању система помоћи екипама како бисмо имали у наредном периоду стандардно велики број учесника у еврокуповима, о модалитетима промоције клубова и одбојкашког спорта на локалном нивоу, као и о утакмицама протеклог кола у оквиру Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице.

У другом делу подкаста угостили смо Ивицу Јевтића, популарног Јозу, тренера екипе Спартака из Суботице и новог члана стручног штаба мушке сениорске репрезентације Србије. Са Јозом смо причали о његовој играчкој и тренерској каријери, о почецима у Младом раднику, о успесима које постиже са Спартаком, о условима у суботичком клубу, о Суперлиги за одбојкаше и ривалима у текућем првенству, као и о новом ангажману у репрезентацији.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 14, 08.02.2022) ГОСТ: ИВИЦА ЈЕВТИЋ

У 45. епизоди подкаста #НаМрежи угостили смо предивну Лорену Шипић, хрватску одбојкашицу која је ове сезоне наступала у Банка Поштанска штедионица Суперлиги за суботички Спартак.

Популарна Лоре нам је причала о искуствима играња у Србији, о квалитетима наше одбојкашке школе, као и о својој богатој интернационалној каријери, пре свега о Француској, и о стању у хрватској одбојци.

Лорена је пример професионалног спортисте који игра на највишем нивоу и има највише образовање. Поред одбојке, ангажована је на разним пројектима између којих се у последње време истиче организовање тениског (АТП 125) турнира у Макарској, за који је добила највеће похвале.

Уживајте у разговору који симболизује заиста све најлепше што спорт има да понуди!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 45, 13.04.2023) - ЛОРЕНА ШИПИЋ

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и други тријумф у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је вечерас, у СЦ „Масетр”, поразила Партизан Ефбет са 3:1, по сетовима 25:22, 25:21, 22:25 и 25:17.

Звезда сија и у Мастеру: Партизан близу предаје трофеја вечитом ривалу!

Екипа Ниша је након две утакмице баража (плеј-аута) против Новог Пазара успела да обезбеди опстанак у Банка Поштанска штедионица Суперлиги. Нишлије су биле боље у оба меча (3:0 код куће и 3:1 у Новом Пазару) и сада могу на миру да се посвете планирању следеће сезоне у елитном рангу такмичења.

Светозаревић: Није било никаквог калкулисања

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца избориле су пласман у финале плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, на свом терену, у трећој утакмици полуфинала надиграле лајковачки Железничар са 3:0, по сетовима 25:21, 25:13 и 25:20.

Наелектрисани ТЕНТ фуриозно до финала!