Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Алија Бекрић прогнозирао мечеве 10. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге

У оквиру новог сегмента подкаста ”На мрежи”, наш гост у прошлој емисији, примач Карађорђа из Тополе, Алија Бекрић, прогнозирао је резултате наредног, 10. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице и одбојкаше, које је на програму од 8. до 10. децембра.

Наравно, утакмицу његовог Карађорђа у Горњем Милановцу, против екипе Такова, оставили смо по страни. Свакако, биће интересантно видети колико ће млади примач из Тополе имати погодака и сакупити виртуелних бодова у овој нашој игрици, која ће нам, надамо се, постати пракса.

Па хајде да погледамо шта Алија предвиђа… 

ОДБОЈКАШИ

Ниш - Спартак Суботица 3:1
Црвена звезда - Партизан Ефбет 3:2
Јединство (СП) - Рибница 0:3
Млади радник - Раднички доо 0:3
Војводина - Борац 3:0

ОДБОЈКАШИЦЕ

Спартак Суботица - Срем 2:3
Партизан Ефбет - Раднички Бластерс 3:1
Инђија - Црвена звезда 0:3
ТЕНТ - Клек 3:0
Омладинац - Јединство (СП) 0:3
Уб - Железничар 3:1

Гледајте утакмице Банка Поштанска штедионица Суперлиге на Јутјуб каналу Одбојкашког савеза Србије, а мечеве Црвена звезда - Партизан Ефбет на ТВ Аренаспорт и Уб - Железничар на РТС-у, и сазнајте колико је успешних погодака, овог пута ван терена, имао сјајни одбојкаш Карађорђа.

Odbojkica prodavnica enter400

Одбојкаши Црвене звезде остварили су максималну победу у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Београђани су, у Горњем Милановцу, савладали Таково са 3:0, по сетовима 25:20, 25:23 и 25:21.

Шампион убедљив на премијери кола

Протеклог викенда окончано је 3. коло Банка Поштанска штедионица Суперлиге у обе конкуренције. Већ сада слободно можемо рећи да су екипе ушле у такмичарски ритам, што потврђује и низ одличних утакмица које смо гледали током викенда.

Преглед 3. кола БПШ Суперлиге: Искусни доминирају, али се борба тек захуктава!

Одбојкаши Партизана Коптех остварили су велики тријумф у последњем мечу 3. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Партизан је вечерас, на домаћем терену, надиграо Карађорђе након велике борбе са 3:2, по сетовима 25:21, 25:22, 21:25, 20:25 и 15:10.

У мечу препуном тензија Партизан савладао Карађорђе!

Одбојкашице ТЕНТ-а забележиле су тријумф у последњој утакмици 3. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, у хали "Александар Николић", надиграле Партизан Коптех са 3:0, по сетовима 25:20, 25:17 и 27:25.

ТЕНТ убедљив на затварању 3. кола

Одбојкаши Дубочице остварили су историјски тријумф у 3. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Лесковчани су вечерас, на свом терену, надиграли Таково након велике борбе са 3:2, по сетовима 25:16, 22:25, 25:15, 22:25 и 15:3.

Лесковчани исписали историју: Прва суперлигашка победа Дубочице!