Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Најава кола са Марком Ристићем: Ветерани на делу

Прво коло је оправдало очекивања и добили смо сјајан почетак нове сезоне, али далеко је то од довољног да увидимо могућности већине екипа, зато ћемо наставити да помно пратимо дешавања.


Више очију ће у овом другом колу бити упрто у мушку лигу јер су се појавиле вести о појачањима, пре свих Звезде, Партизана и Ниша и зато имамо два дербија. Најпре ћемо о мечу Ниш – Црвена звезда који се игра у суботу од 20 часова. Ниш се појачао Машуловићем, а стоји и да је Вилимановић ту па је то сада нека друга екипа у односу на ону која је добила Дубочицу у првом колу. Са црвено-беле стране прича се о Жугићу, па нас сигурно очекује занимљив и квалитетан меч.

Други дерби, бар тако делује, је у Старој Пазови где ће Јединство дочекати Партизан Коптех. Преискусно Јединство код куће је увек тежак залогај па и одличним црно-белима који су се појачали на месту примача сервиса репрезентативцем Ирана. Пуцаће све у малој сали у Старој Пазови то је дефинитвно.

У петак, Карађорђе је код куће фаворит против Рибнице која је и те како показала зубе Партизану, Раднички ће код куће видати ране из Суботице, а долази им у госте полетна Дубочица која такође тражи први тријумф. Таково и Спартак су подједнаког квалитета и ту „Бреза“ може да одигра кључну улогу, а Војводина је реални фаворит на гостовању у Пожаревцу.

Код дама, делује да ће коло бити извесније од минулог. Имали смо срећу да гледамо ТЕНТ и Железничар у првом колу јер је стандард озбиљно подигнут. Коло отварају Спартак и Јединство из Старе Пазове у Суботици и у дуелу две младе екипе, актуелни шампион је ипак фаворит. Ипак, никада није лако у „Дудовој шуми“.

Ма колико да је Срем неугодан, Железничар ће код куће увек бити фаворити ове сезоне, без обзира на име ривала. Одличне су Лајковчанке и биће озбиљан такмац за титулу, а девојке из Сремске Митровице нису за потцењивање.

Такође, Уб дочекује Омладинац и биће то одлична прилика да се новопридошла искусна Казахстанка уигра што боље, ТЕНТ би требао да има лаган посао са Инђијом, као највероватније и Црвена звезда са Радничким Бластерс.

Занимљиво ће бити у Ужицу, где Јединство дочекује Партизан Коптех. Ужичанке су славиле у уводном мечу у Инђији после велике борбе и, што би се рекло, на искуство, а у важним тренуцима се видело колико су добиле доласком Милице (Живанши) Живановић. Партизан је млађи и полетнији и зато је одлична вест што ћемо и тај меч моћи да пратимо путем малих екрана у суботу од 18 часова.

Пратите нашу лигу, ствари се озбиљно закувавају и биће још занимљивије, верујте ми на реч!

Odbojkica prodavnica enter400

Протеклог викенда окончано је 2. коло Банка Поштанска штедионица Суперлиге у обе конкуренције. Иако се екипе још увек полако спремају за највеће изазове и траже праву форму, то никако није утицало на квалитет овонедељних утакмица.

Преглед 2. кола БПШ Суперлиге: Фаворити махом испунили очекивања

Одбојкашице Црвене звезде забележиле су минимални тријумф у 2. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Београђанке су вечерас, на свом терену, надиграле Раднички Бластерс након истинске борбе са 3:2, по сетовима 25:16, 19:25, 22:25, 28:26 и 15:9.

Звезда једва преживела Раднички!

Одбојкашице Јединства из Ужица забележиле су тријумф у 2. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Ужичанке су вечерас, на свом терену, надиграле Партизан Коптех након велике борбе са 3:2, по сетовима 21:25, 25:23, 25:20, 15:25 и 15:8.

Велики тријумф Јединства у Ужицу!

Одбојкаши Партизана Коптех и Црвене звезде забележили су победе у 2. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су у Старој Пазови надиграли домаће Јединство, док је актуелни шампион Србије након велике борбе био бољи од Ниша.

Вечити према очекивањима

Одбојкашице Уба, ТЕНТ-а и лајковачког Железничара забележиле су максималне победе у 2. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Убљанке су лако изашле на крај са Омладинцем, ТЕНТ је поразио Инђију, док је Железничар у дербију кола надиграо Срем.

Максималне победе Уба, ТЕНТ-а и Железничара