Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Игор Колаковић: ”Играчи из наше лиге морају још да раде како би били конкурентни за репрезентацију”

Након друге утакмице полуфинала плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкаше између Спартака и Војводине поразговарали смо са Игором Колаковићем, селектором мушке сениорске репрезентације Србије, којег смо сусрели на трибинама хале “Дудова шума”, у Суботици.

 Са Игором смо попричалли о квалитету наше лиге, о фантастичној сезони Партизана, чији је био играч, али и о перспективи репрезентације Србије у смислу подмлађивања са играчима из нашег првенства.

Цео интервју погледајте на нашем Јутјуб каналу.

 

Одбојкашице Црвене звезде оствариле су трећу победу у овогодишњем издању Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црвено-беле су у 3. колу савладале ТЕНТ из Обреновца са 3:2 (25:21, 25:17, 21:25, 22:25, 15:10).

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Ц. Звезда - ТЕНТ 3:2, комплетан меч

Екипа суботичке YuEco телевизије направила је интервју са првим тренером Спартака, Ивицом Јевтићем, пред меч 8. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкаше који Суботичани играју у Пожаревцу, против домаћег Младог радника.

Ивица Јевтић је прошле године тренирао Млади радник, тако да ће овај меч имати и додатну, емотивну димензију за овог стручњака. Обе екипе се налазе у доброј форми, тако да нас очекује сјајан меч. Љубитељи одбојке ће овај дуел моћи да посматрају уживо путе ливестреам-а Младог радника.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Интервју: Ивица Јевтић, први тренер Спартака из Суботице

Одбојкашице Спартака из Суботице оствариле су вредну победу у 11. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге против Инђије.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Спартак Суботица - Инђија 3:1, детаљи са меча

Прилог за уживање свих љубитеља одбојке и спорта! Најбољи другари, бивши саиграчи у репрезентацији, сада тренер и играч у екипи Партизана, Јанић и Бјелица, два понајбоља примача у досадашњем делу првенства, Жугић и Мариновић, Канађанин Делгајдис о боравку у Србији, Ивица Јевтић о сјајним Суботичанима у овој сезони, Стефан Јанковић са певачким умећем и све то на мечу 5. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге између Партизана Сокербет и Спартака из Суботице!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Јанић и Бјелица, Јевтић, Жугић и Мариновић, Делгајдис, Јанковић који пева и помало Партизан-Спартак

Представљамо нови формат у оквиру продукције #OSSRBTV који ће вам, верујемо, заокупити пажњу интересантним садржајем. Поставјамо сет питања клупским ривалима, да видимо како супарници на терену гледају једни на друге, али и на нека општа питања из одбојке и живота. Први гости у нашем серијалу су сјајни примачи Партизана Сокербет и Спартака из Суботице, Лазар Мариновић и Никола Жугић. Уживајте!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Два угла: Жугић Х Мариновић

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!