Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Подкаст ”На мрежи” (еп. 8, 04.01.2022) ГОСТ: ЈОВО ЦАКОВИЋ

Осми подкаст ”На мрежи” доноси вам причу са Јовом Цаковићем, првим тренером Јединства из Старе Пазове, лидера на суперлигашкој табели, који већ дуги низ година сјајно са клупе води овај тим и редовно представља једног од главних кандидата за освајање домаћих трофеја.

Цаковић је, као и увек, био директан и пружио нам је исцрпну анализу свог одбојкашког система рада, али нам је испричао и још понешто из богатог искуства и каријере.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Представљамо нови формат у оквиру продукције #OSSRBTV који ће вам, верујемо, заокупити пажњу интересантним садржајем. Поставјамо сет питања клупским ривалима, да видимо како супарници на терену гледају једни на друге, али и на нека општа питања из одбојке и живота. Први гости у нашем серијалу су сјајни примачи Партизана Сокербет и Спартака из Суботице, Лазар Мариновић и Никола Жугић. Уживајте!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Два угла: Жугић Х Мариновић

У првом подкасту #НаМрежи, у новој сезони, представљамо екипе и одбојкашице које ће се такмичити у Банка Поштанска штедионица Суперлиги 2023-24.

Пред нама је узбудљива сезона у домаћим клупским такмичењима, а кога ћете моћи да гледате на теренима широм Србије у најелитнијем такмичењу за одбојкашице и са каквим кадровима располажу клубови који се такмиче у Суперлиги сазнајте из нашег подкаста.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 48, 29.09.2023) ПРЕДСТАВЉАМО ЕКИПЕ БПШ СУПЕРЛИГЕ ЗА ОДБОЈКАШИЦЕ

Представљамо вам нови формат Одбојкашког савеза Србије, подкаст “На мрежи”, у којем наши новинари-аналитичари, Игор Јагличић и Марко Ристић, причају о Банка Поштанска штедионица Суперлиги за одбојкашице и одбојкаше, као и о актуелностима у нашем спорту.

Сјајна прича, препуна информација и озбиљних и детаљних анализа екипа које се такмиче у домаћем првенству и мечева који су одиграни у оквиру лиге, држаће вам пажњу до последњег минута.

У овом, првом издању, направили смо преглед мечева који су се одиграли у оквиру 7. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице и одбојкаше али и ретроспективу дешавања у досадашњем делу првенства. Прокоментарисали смо наступе свих екипа, како у мушкој тако и у женској конкуренцији, оценили њихов учинак, анализирали њихове предности и мане и проценили какве су им шансе у наставку такмичења.

Озбиљна и професионална прича двојице врхунских познавалаца одбојкашких прилика, сигурни смо, заинтересоваће све љубитеље одбојке и спорта.

Прва епизода је морала трајати мало дуже, како бисмо успели на прави начин да вам прикажемо тренутно стање у домаћим одбојкашким такмичењима. Прича је била заиста темељна и остаје као вредан запис који на најбољи начин одсликава клупска дешавања у нашој земљи у дужем периоду.

Двојац Јагличић-Ристић је живописном нарацијом сачинио својеврсну одбојкашку мапу Србије и представио вам све што треба да знате о највишем рангу нашег лигашког надметања.

Верујемо да ће вам овај формат привући пажњу и да ћете нам остављати ваша запажања, питања и сугестије у коментарима, а ми ћемо се потрудити да вам сваке недеље донесемо квалитетне приче о нашем и вашем омиљеном спорту.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 1, 16.11.2021)

У 15. подкасту имамо можда и најразноврснију причу досад. У првом делу емисије коментарисали смо ситуацију у Банка Поштанска штедионица Суперлиги и могући расплет на табели пред плеј-оф. Након тога, имали смо два изузетна госта, Бориса Коларевића, бившег међународног судију, а сада контролора делегата на суперлигашким утакмицама, и Неђу Османкача, трофејног тренера и одбојкашког аналитичара који сада са успехом води прволигашку екипу Новог Сада Манекс.

Са Борисом смо причали о свим изазовима које судијски посао са собом носи, о судијској перспективи такмичења, о начину оцењивања судија, о припреми судија, о путу који треба прећи да би судије које почињу каријеру напредовале до највишег ранга такмичења, али и о практичним саветима како за судије тако и за играче и клубове да би се на најбољи начин премостио тај вечни јаз који влада између оних који играју и оних који на утакмицама деле правду.

Неђа Османкач нам је приближио такмичење у Банка Поштанска штедионица Првој лиги, играче и екипе који учествују у овом првенству, а разговарали смо и о његовом именовању за селектора мушке јуниорске репрезентације Србије, о перспективи наше мушке одбојке, о начинима за одабир играча и о правилном систему рада са млађим категоријама играча, од почетних стадијума у школама одбојке и клубовима па све до репрезентативног нивоа. Наравно, осврнули смо се и на суперлигашке актуелности и квалитет лиге у највишем рангу такмичења.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 15, 15.02.2022) ГОСТИ: БОРИС КОЛАРЕВИЋ И НЕЂА ОСМАНКАЧ

Након друге утакмице полуфинала плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкаше између Спартака и Војводине поразговарали смо са Игором Колаковићем, селектором мушке сениорске репрезентације Србије, којег смо сусрели на трибинама хале “Дудова шума”, у Суботици.

Игор Колаковић: ”Играчи из наше лиге морају још да раде како би били конкурентни за репрезентацију”

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и други тријумф у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је вечерас, у СЦ „Масетр”, поразила Партизан Ефбет са 3:1, по сетовима 25:22, 25:21, 22:25 и 25:17.

Звезда сија и у Мастеру: Партизан близу предаје трофеја вечитом ривалу!

Екипа Ниша је након две утакмице баража (плеј-аута) против Новог Пазара успела да обезбеди опстанак у Банка Поштанска штедионица Суперлиги. Нишлије су биле боље у оба меча (3:0 код куће и 3:1 у Новом Пазару) и сада могу на миру да се посвете планирању следеће сезоне у елитном рангу такмичења.

Светозаревић: Није било никаквог калкулисања

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца избориле су пласман у финале плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, на свом терену, у трећој утакмици полуфинала надиграле лајковачки Железничар са 3:0, по сетовима 25:21, 25:13 и 25:20.

Наелектрисани ТЕНТ фуриозно до финала!