Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Подкаст ”На мрежи” (еп. 42, 16.03.2023) ГОСТ: НИКОЛА МАТИЈАШЕВИЋ

У 42. епизоди подкаста #НаМрежи угостили смо Николу Матијашевића, тренера одбојкаша Црвене звезде.

Разговарали смо о црвено-белима, о нашој лиги, о разлозима за и против плеј-офа, о младим играчима, о тренерима, о методама рада у Француској и Србији, о странцима у нашим клубовима, а дотакли смо се мало и одбојкашке историје.

Николино пребогато искуство сеже далеко у прошлост. Још 70-их година прошлог века је као играч наступао за Црвену звезду, а ево сада се након толико времена вратио у клуб као тренер да помогне мушкој екипи.

Не пропустите сјајну одбојкашку причу!

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Након друге утакмице полуфинала плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкаше између Спартака и Војводине поразговарали смо са Игором Колаковићем, селектором мушке сениорске репрезентације Србије, којег смо сусрели на трибинама хале “Дудова шума”, у Суботици.

Игор Колаковић: ”Играчи из наше лиге морају још да раде како би били конкурентни за репрезентацију”

Осми подкаст ”На мрежи” доноси вам причу са Јовом Цаковићем, првим тренером Јединства из Старе Пазове, лидера на суперлигашкој табели, који већ дуги низ година сјајно са клупе води овај тим и редовно представља једног од главних кандидата за освајање домаћих трофеја.

Цаковић је, као и увек, био директан и пружио нам је исцрпну анализу свог одбојкашког система рада, али нам је испричао и још понешто из богатог искуства и каријере.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 8, 04.01.2022) ГОСТ: ЈОВО ЦАКОВИЋ

У овој епизоди подкаста "На мрежи" љубитељи одбојке, поред већ стандардних анализа и стручних коментара наших коментатора Игора Јагличића и Марка Ристића, могу да чују причу са два сјајна стручњака који са успехом воде своје екипе у овој сезони.

Први гост нам је велико одбојкашко име, Бојан Јанић, бивши трофејни репрезентативац, а сада шеф стручног штаба мушке екипе Партизана Сокербет. Други гост је искусни стручњак, Драган Бонић, који се ове сезоне са својом екипом Младог радника из Пожаревца пласирао у финале Купа Србије.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 5, 14.12.2021) ГОСТИ: БОЈАН ЈАНИЋ И ДРАГАН БОНИЋ

Погледајте како изгледа један одбојкашки тренинг из перспективе играча.

У овој епизоди били смо на тренингу женске кадетске репрезентације Србије очима Нине Мандовић, одбојкашице ТЕНТ-а и капитена српских кадеткиња, која игра на позицији дизача.

Путем овог видеа имате јединствену прилику да осетите атмосферу са одбојкашког терена из прве руке. Хајде да играмо одбојку. ;)

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Одбојка из прве руке: Нина Мандовић

Одбојкаши Спартака из Суботице остварили су максималну победу у 7. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге против Ниша.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Спартак Суботица - Ниш 3:0, комплетан меч

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!