Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Службени билтен

БРОЈ 12
  • 2021/22.
  • 06. децембар 2021.
  • 1.1МB 
  • PDF

ПРЕУЗМИТЕ

На другој утакмици полуфинала плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге између Црвене звезде и Јединства, која је одиграна у СЦ “Вождовац” на Бањици, поред сјајне игре на терену били смо почашћени и присуством на трибинама нашег сјајног одбојкаша и једног од најбољих светских коректора, Александра Атанасијевића.

Атанасијевић: ”Одбојкашка лига Србије делује све боље из године у годину”

Једна од веома важних позиција у свакој модерној одбојкашкој екипи и незаменљива у репрезентативнним селекцијама, почевши од сениорских па све до најмлађих, пионирских репрезентација, јесте одбојкашки статистичар и скаут.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Занимање: одбојкашки статистичар и скаут

Седми подкаст #НаМрежи доноси вам, поред уобичајених коментара дешавања у лиги наших аналитичара Јаглије и Рилета, и причу са двоје сјајних младих спортиста.

Угостили смо Јовану Миросављевић, талентовану одбојкашицу која представља један од главних ослонаца игре екипе Железничара из Лајковца, и Николу Мељанца, одбојкаша Црвене звезде који доминира у овој суперлигашкој сезони и који има сав потенцијал и предиспозиције да постане наша следећа велика одбојкашка звезда.

Остали смо очарани карактерношћу ово двоје младих одбојкаша и њиховом искреном причом.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 7, 28.12.2021) ГОСТИ: ЈОВАНА МИРОСАВЉЕВИЋ И НИКОЛА МЕЉАНАЦ

У 33. подкасту упознајте се са будућом одбојкашком звездом, младом и талентованом Аном Малешевић, одбојкашицом ТЕНТ-а и најбољим блокером Европе за играчице до 21 године.

Осим умећа са лоптом и разумевања одбојкашке игре, Ана плени шармом, интелигенцијом и речитошћу. Уживајте у причи о одбојци девојке која наш спорт чини још лепшим и ношу одбојкашку породицу још допадљивијом.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 33, 13.12.2022) - АНА МАЛЕШЕВИЋ

Одбојкашице Црвене звезде оствариле су другу победу у овогодишњем издању Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црвено-беле су у 2. колу савладале Железничар из Лајковца након великог преокрета са 3:2, по сетовима 22:25, 21:25, 25:14, 25:17 и 16:14, после 110 минута игре.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Железничар Лајковац - Црвена звезда 2:3, комплетан меч

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!