Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Службени билтен

БРОЈ 6
  • 2022/23.
  • 07. новембар 2022.
  • 1MB 
  • PDF

ПРЕУЗМИТЕ

У 42. епизоди подкаста #НаМрежи угостили смо Николу Матијашевића, тренера одбојкаша Црвене звезде.

Разговарали смо о црвено-белима, о нашој лиги, о разлозима за и против плеј-офа, о младим играчима, о тренерима, о методама рада у Француској и Србији, о странцима у нашим клубовима, а дотакли смо се мало и одбојкашке историје.

Николино пребогато искуство сеже далеко у прошлост. Још 70-их година прошлог века је као играч наступао за Црвену звезду, а ево сада се након толико времена вратио у клуб као тренер да помогне мушкој екипи.

Не пропустите сјајну одбојкашку причу!

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 42, 16.03.2023) ГОСТ: НИКОЛА МАТИЈАШЕВИЋ

Представљамо вам нови формат Одбојкашког савеза Србије, подкаст “На мрежи”, у којем наши новинари-аналитичари, Игор Јагличић и Марко Ристић, причају о Банка Поштанска штедионица Суперлиги за одбојкашице и одбојкаше, као и о актуелностима у нашем спорту.

Сјајна прича, препуна информација и озбиљних и детаљних анализа екипа које се такмиче у домаћем првенству и мечева који су одиграни у оквиру лиге, држаће вам пажњу до последњег минута.

У овом, првом издању, направили смо преглед мечева који су се одиграли у оквиру 7. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице и одбојкаше али и ретроспективу дешавања у досадашњем делу првенства. Прокоментарисали смо наступе свих екипа, како у мушкој тако и у женској конкуренцији, оценили њихов учинак, анализирали њихове предности и мане и проценили какве су им шансе у наставку такмичења.

Озбиљна и професионална прича двојице врхунских познавалаца одбојкашких прилика, сигурни смо, заинтересоваће све љубитеље одбојке и спорта.

Прва епизода је морала трајати мало дуже, како бисмо успели на прави начин да вам прикажемо тренутно стање у домаћим одбојкашким такмичењима. Прича је била заиста темељна и остаје као вредан запис који на најбољи начин одсликава клупска дешавања у нашој земљи у дужем периоду.

Двојац Јагличић-Ристић је живописном нарацијом сачинио својеврсну одбојкашку мапу Србије и представио вам све што треба да знате о највишем рангу нашег лигашког надметања.

Верујемо да ће вам овај формат привући пажњу и да ћете нам остављати ваша запажања, питања и сугестије у коментарима, а ми ћемо се потрудити да вам сваке недеље донесемо квалитетне приче о нашем и вашем омиљеном спорту.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 1, 16.11.2021)

Екипа суботичке YuEco телевизије направила је интервју са првим тренером Спартака, Ивицом Јевтићем, пред меч 8. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкаше који Суботичани играју у Пожаревцу, против домаћег Младог радника.

Ивица Јевтић је прошле године тренирао Млади радник, тако да ће овај меч имати и додатну, емотивну димензију за овог стручњака. Обе екипе се налазе у доброј форми, тако да нас очекује сјајан меч. Љубитељи одбојке ће овај дуел моћи да посматрају уживо путе ливестреам-а Младог радника.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Интервју: Ивица Јевтић, први тренер Спартака из Суботице

Одбојкашице Црвене звезде оствариле су другу победу у овогодишњем издању Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црвено-беле су у 2. колу савладале Железничар из Лајковца након великог преокрета са 3:2, по сетовима 22:25, 21:25, 25:14, 25:17 и 16:14, после 110 минута игре.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Железничар Лајковац - Црвена звезда 2:3, комплетан меч

У једанаестом подкасту #НаМрежи угостили смо Николу Јерковића, шефа стручног штаба Инђије, и даље младог одбојкашког стручњака, који међутим спада у тренере са најдужим стажом у нашим лигашким такмичењима.

Причали смо о екипи Инђије, о Банка Поштанска штедионица Суперлиги, о Николиној богатој каријери и занимљивим анегдотама из његовог искуства, али и о актуелностима везаним за именовање италијанског стручњака, Данијелеа Сантарелија, на место првог тренера наших најбољих одбојкашица и у склопу тога одлазак Зорана Терзића са места селектора женске сениорске репрезентације Србије.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 11, 25.01.2022) ГОСТ: НИКОЛА ЈЕРКОВИЋ

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!
Одбојкашице Јединства повеле су са 2-0 у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Изабранице Јова Цаковића победиле су ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:19, 13:25, 25:20 и 25:12.
 
Овом победом играчице Јединства дошле су на корак од освајања трећег трофеја ове сезоне, али и одбране наслова првака државе. Већ у среду имаће прилику на свом терену у Старој Пазови да то и учине, док ће ТЕНТ покушати да их у томе спречи и да врати серију у Обреновац.  Јединство је до победе предводила Тамара Миљевић са 29 поена (8 блокова), док се у противничкој екипи највише истакла Мина Мијатовић са 19. 
 
Јединство на корак до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет забележили су тријумф у трећој утакмици финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црно-бели су вечерас, као гости, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 27:29, 25:20, 21:25, 25:20 и 15:12.

Партизанов сан и даље живи: Црно-бели преполовили предност вечитог ривала!