Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Јединство СП - Железничар 3:1, комплетан меч

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове оствариле су победу у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге над Железничаром из Лајковца од 3:1.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

У тринаестом подкасту #НаМрежи вратили смо се коментарисању одиграних утакмица у оквиру Банка Поштанска штедионица Суперлиге, али и наступа наших екипа у европским куповима. Причали смо и о рангирању у систему европских такмичења и организацији и отказивању утакмица у специфичним условима пандемије.

У другом делу емисије гошћа нам је била Јелена Лазић, играчица Црвене звезде, која је својим наступима обележила досадашњи део првенства и одбојкашица која је вероватно најзаслужнија за сјајне резултате београдских црвено-белих у овој сезони. Са Јеленом смо разговарали о екипи Црвене звезде, о претходном делу првенства, о изазовима са којима се сусретала београдска екипа у протеклом периоду, али и о дометима и циљевима који су постављени у финалном делу сезоне. Такође, Лазићева нам је сасвим искрено причала о својој одбојкашкој каријери, о својим играчким квалитетима, врлинама и манама, као и о разлозима због којих никада није играла у иностраним клубовима.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 13, 01.02.2022) ГОШЋА: ЈЕЛЕНА ЛАЗИЋ

Врло интересантна прича у другој епизоди подкаста "На мрежи", уз неколико ексклузивних информација.

Између осталог, причали смо...

... о разлозима смене Кобиљског и ко је повратник из Русије који ће га можда заменити на клупи Радничког.

... ко одлази из екипе Војводине НС семе и зашто.

... да ли ће Рибница наставити такмичење у Европи.

... зашто је Бранко Ковачевић практично предао меч после фантастичног првог сета Железничара против Езаџибашија и како изгледа уживо ова турска екипа.

... шта је пројектована улога Александре Узелац у репрезентацији.

... назире ли се већ шампион код одбојкашица.

... шта ће ове године бити највећи изазов за екипу Уба.

... колико нас изнова фасцинира феномен Суботице у мушкој и женској одбојци.

... шта је коначно проблем са Партизановом женском селекцијом.

... о невероватној Хени и нестварном броју блокова ТЕНТ-а у мечу са Сремом.

... шта се десило на мечу Јединства и Инђије и ко је "угасио светло".

... шта би био успех Уба у мечу Лиге шампиона против Конељана.

... ко су фаворити у мечевима полуфинала Купа Србије за одбојкаше и на које утакмице треба обратити пажњу у следећем, 9. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице и одбојкаше.

... који је то дерби Прве лиге у Новом Саду на који би требало обратити посебну пажњу у петак.

Као што видите, причали смо, мање-више, о свему. :)

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 2, 23.11.2021)

Екипа суботичке YuEco телевизије направила је интервју са првим тренером Спартака, Ивицом Јевтићем, пред меч 8. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкаше који Суботичани играју у Пожаревцу, против домаћег Младог радника.

Ивица Јевтић је прошле године тренирао Млади радник, тако да ће овај меч имати и додатну, емотивну димензију за овог стручњака. Обе екипе се налазе у доброј форми, тако да нас очекује сјајан меч. Љубитељи одбојке ће овај дуел моћи да посматрају уживо путе ливестреам-а Младог радника.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Интервју: Ивица Јевтић, први тренер Спартака из Суботице

У 16. подкасту #НаМрежи разговарали смо о завршној фази регуларног дела првенства, пред плеј-оф, сумирали смо ситуацију на табелама Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице и одбојкаше, најавили мечеве који нас очекују и посебно скенирали екипу Тенерифа са којом ће се ТЕНТ борити у двомечу за улазак у финале Купа изазивача, а дотакли смо се и увек актуелних тема везаних за промоцију нашег спорта.

У подкасту се крије и наградна игра за све вас који нас пратите, у оквиру најаве финала Купа Србије.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 16, 16.02.2022)

На другој утакмици полуфинала плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге између Црвене звезде и Јединства, која је одиграна у СЦ “Вождовац” на Бањици, поред сјајне игре на терену били смо почашћени и присуством на трибинама нашег сјајног одбојкаша и једног од најбољих светских коректора, Александра Атанасијевића.

Атанасијевић: ”Одбојкашка лига Србије делује све боље из године у годину”

Одбојкаши Црвене звезде остварили су максималну победу у 4. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Београђани су, у Горњем Милановцу, савладали Таково са 3:0, по сетовима 25:20, 25:23 и 25:21.

Шампион убедљив на премијери кола

Протеклог викенда окончано је 3. коло Банка Поштанска штедионица Суперлиге у обе конкуренције. Већ сада слободно можемо рећи да су екипе ушле у такмичарски ритам, што потврђује и низ одличних утакмица које смо гледали током викенда.

Преглед 3. кола БПШ Суперлиге: Искусни доминирају, али се борба тек захуктава!

Одбојкаши Партизана Коптех остварили су велики тријумф у последњем мечу 3. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Партизан је вечерас, на домаћем терену, надиграо Карађорђе након велике борбе са 3:2, по сетовима 25:21, 25:22, 21:25, 20:25 и 15:10.

У мечу препуном тензија Партизан савладао Карађорђе!

Одбојкашице ТЕНТ-а забележиле су тријумф у последњој утакмици 3. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, у хали "Александар Николић", надиграле Партизан Коптех са 3:0, по сетовима 25:20, 25:17 и 27:25.

ТЕНТ убедљив на затварању 3. кола

Одбојкаши Дубочице остварили су историјски тријумф у 3. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Лесковчани су вечерас, на свом терену, надиграли Таково након велике борбе са 3:2, по сетовима 25:16, 22:25, 25:15, 22:25 и 15:3.

Лесковчани исписали историју: Прва суперлигашка победа Дубочице!