Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Службени билтен

БРОЈ 02
  • 2021/22.
  • 27. септембар 2021.
  • 630Kb 
  • PDF

ПРЕУЗМИТЕ

Након треће, одлучујуће утакмице полуфинала плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице између Јединства и Црвене звезде, у Старој Пазови, поразговарали смо са Тијаном Малешевић, бившом репрезентативком, светском шампионком и олимпијском вицешампионком.

Тијана Малешевић: ”Малу предност дајем екипи Јединства у финалу”

Одбојкашице Црвене звезде оствариле су другу победу у овогодишњем издању Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Црвено-беле су у 2. колу савладале Железничар из Лајковца након великог преокрета са 3:2, по сетовима 22:25, 21:25, 25:14, 25:17 и 16:14, после 110 минута игре.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Железничар Лајковац - Црвена звезда 2:3, комплетан меч

Представљамо вам нови формат Одбојкашког савеза Србије, подкаст “На мрежи”, у којем наши новинари-аналитичари, Игор Јагличић и Марко Ристић, причају о Банка Поштанска штедионица Суперлиги за одбојкашице и одбојкаше, као и о актуелностима у нашем спорту.

Сјајна прича, препуна информација и озбиљних и детаљних анализа екипа које се такмиче у домаћем првенству и мечева који су одиграни у оквиру лиге, држаће вам пажњу до последњег минута.

У овом, првом издању, направили смо преглед мечева који су се одиграли у оквиру 7. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице и одбојкаше али и ретроспективу дешавања у досадашњем делу првенства. Прокоментарисали смо наступе свих екипа, како у мушкој тако и у женској конкуренцији, оценили њихов учинак, анализирали њихове предности и мане и проценили какве су им шансе у наставку такмичења.

Озбиљна и професионална прича двојице врхунских познавалаца одбојкашких прилика, сигурни смо, заинтересоваће све љубитеље одбојке и спорта.

Прва епизода је морала трајати мало дуже, како бисмо успели на прави начин да вам прикажемо тренутно стање у домаћим одбојкашким такмичењима. Прича је била заиста темељна и остаје као вредан запис који на најбољи начин одсликава клупска дешавања у нашој земљи у дужем периоду.

Двојац Јагличић-Ристић је живописном нарацијом сачинио својеврсну одбојкашку мапу Србије и представио вам све што треба да знате о највишем рангу нашег лигашког надметања.

Верујемо да ће вам овај формат привући пажњу и да ћете нам остављати ваша запажања, питања и сугестије у коментарима, а ми ћемо се потрудити да вам сваке недеље донесемо квалитетне приче о нашем и вашем омиљеном спорту.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 1, 16.11.2021)

Уб, победник Банка Поштанска штедионица Суперлиге 2020/2021. и првак Србије у конкуренцији одбојкашица, савладао је Јединство из Брчког у оквиру 2. кола квалификација за ЦЕВ Лигу шампиона 2022. Уб је у утакмици одиграној у Спортској хали Уб, славио са 3:0, по сетовима 25:16, 25:15 и 25:19, после 65 минута игре.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Одбојкашице Уба максималне у првом мечу квалификација за Лигу шампиона

Одбојкаши Спартака из Суботице остварили су максималну победу у 7. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге против Ниша.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Спартак Суботица - Ниш 3:0, комплетан меч

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове победом су отвориле финалну серију Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пазовчанке су вечерас, на свом терену, надиграле ТЕНТ из Обреновца са 3:1, по сетовима 25:18, 25:17, 14:25 и 25:17.

Јединство тријумфом започело поход на триплу круну!

Одбојкаши Црвене звезде забележили су и други тријумф у финалној серији плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Звезда је вечерас, у СЦ „Масетр”, поразила Партизан Ефбет са 3:1, по сетовима 25:22, 25:21, 22:25 и 25:17.

Звезда сија и у Мастеру: Партизан близу предаје трофеја вечитом ривалу!

Екипа Ниша је након две утакмице баража (плеј-аута) против Новог Пазара успела да обезбеди опстанак у Банка Поштанска штедионица Суперлиги. Нишлије су биле боље у оба меча (3:0 код куће и 3:1 у Новом Пазару) и сада могу на миру да се посвете планирању следеће сезоне у елитном рангу такмичења.

Светозаревић: Није било никаквог калкулисања

Одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца избориле су пласман у финале плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Обреновчанке су вечерас, на свом терену, у трећој утакмици полуфинала надиграле лајковачки Железничар са 3:0, по сетовима 25:21, 25:13 и 25:20.

Наелектрисани ТЕНТ фуриозно до финала!