Loading color scheme

УЖИВО

резултати, Банка Поштанска штедионица Суперлига, Прва лига и Куп Србије

LIVEBanertest

Службени билтен

БРОЈ 1
  • 2022/23.
  • 03. октобар 2022.
  • 775КB 
  • PDF

ПРЕУЗМИТЕ

Први пут у нашем подкасту разговарали смо са две гошће. Угостили смо Мирјану Мусулин, фантастичног стручњака, нашег најтрофејнијег женског тренера, шефа стручног штаба екипе Срема и новоизабраног селектора женске кадетске репрезентације Србије, и Љиљану Ранковић, једно од највећих имена у нашој Банка Поштанска штедионица Суперлиги за одбојкашице, капитена шампионске екипе Уба, дивну особу и спортисту за пример, чија прича ће, сигурни смо, оставити дубок утисак на многе.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 6, 21.12.2021) ГОШЋЕ: МИРА МУСУЛИН И ЉИЉА РАНКОВИЋ

Након треће, одлучујуће утакмице полуфинала плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице између Јединства и Црвене звезде, у Старој Пазови, поразговарали смо са Тијаном Малешевић, бившом репрезентативком, светском шампионком и олимпијском вицешампионком.

Тијана Малешевић: ”Малу предност дајем екипи Јединства у финалу”

Погледајте како изгледа један одбојкашки тренинг из перспективе играча.

У овој епизоди били смо на тренингу женске кадетске репрезентације Србије очима Нине Мандовић, одбојкашице ТЕНТ-а и капитена српских кадеткиња, која игра на позицији дизача.

Путем овог видеа имате јединствену прилику да осетите атмосферу са одбојкашког терена из прве руке. Хајде да играмо одбојку. ;)

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Одбојка из прве руке: Нина Мандовић

У првом подкасту #НаМрежи, у новој сезони, представљамо екипе и одбојкашице које ће се такмичити у Банка Поштанска штедионица Суперлиги 2023-24.

Пред нама је узбудљива сезона у домаћим клупским такмичењима, а кога ћете моћи да гледате на теренима широм Србије у најелитнијем такмичењу за одбојкашице и са каквим кадровима располажу клубови који се такмиче у Суперлиги сазнајте из нашег подкаста.

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 48, 29.09.2023) ПРЕДСТАВЉАМО ЕКИПЕ БПШ СУПЕРЛИГЕ ЗА ОДБОЈКАШИЦЕ

У 14. подкасту ”На мрежи” доносимо вам интересантну причу о процедури одлагања утакмица у специфичним условима пандемије, о плановима и раду Одбојкашког савеза Србије у смислу стабилизације стања у нашим клубовима и успостављању система помоћи екипама како бисмо имали у наредном периоду стандардно велики број учесника у еврокуповима, о модалитетима промоције клубова и одбојкашког спорта на локалном нивоу, као и о утакмицама протеклог кола у оквиру Банка Поштанска штедионица Суперлиге за одбојкашице.

У другом делу подкаста угостили смо Ивицу Јевтића, популарног Јозу, тренера екипе Спартака из Суботице и новог члана стручног штаба мушке сениорске репрезентације Србије. Са Јозом смо причали о његовој играчкој и тренерској каријери, о почецима у Младом раднику, о успесима које постиже са Спартаком, о условима у суботичком клубу, о Суперлиги за одбојкаше и ривалима у текућем првенству, као и о новом ангажману у репрезентацији.

Уживајте у причи о одбојци!

Будите у току са одбојкашким дешавањима, пратите нас на нашем Јутјуб каналу >>> https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije

Подкаст ”На мрежи” (еп. 14, 08.02.2022) ГОСТ: ИВИЦА ЈЕВТИЋ

Прошло је нешто мање од недељу дана, када је стављена тачка на сезону 2023/24, у којој смо имали прилику да гледамо сјајне утакмице, а све је било крунисано фантастичним вечитим дербијем у финалној серији Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Као што смо вам синоћ обећали, пред вама се налази идеални тим за ову годину у избору медијског тима Одбојкашког савеза Србије.

Идеална постава БПШ Суперлиге за момке по избору медијског тима ОССРБ!

Тек што је спуштена завеса на Банка Поштанска штедионица Суперлигу Србије за даме, медијски тим Одбојкашког савеза Србије одлучио је да вас за празнике почасти избором за идеални тим сезоне 2023/24. С обзиром на то да је велики број играчица иза себе оставио сјајну сезону, определили смо се да направимо ”А” и ”Б” тим првенства, као и да кроз појединачна признања видимо ко се највише истакао у одређеним областима. Иако је било веома захтевно сагледати учинак свих играчица, ми смо се потрудили да будемо максимално објективни, а то ћете имати прилику и да се сами уверите.

Идеална постава БПШ Суперлиге за даме по избору медијског тима ОССРБ!

Одбојкаши Црвене звезде нови су шампиони Србије. У спектакуларној атмосфери, која се ретко виђа на одбојкашким теренима, чета Ивице Јевтића је вечерас, у петој, одлучујућој утакмици финалне серије Банка Поштанска штедионица Суперлиге, поразила Партизан Ефбет са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18 и 25:18.

Ерупција емоција на Бањици: Црвена звезда влада Србијом!

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове одбраниле су трофеј намењен победнику Банка Поштанска штедионица Суперлиге! Пазовчанке су трећој утакмици финалне серије плеј-офа надиграле обреновачки ТЕНТ са 3:0, по сетовима 25:14, 25:21 и 25:18, и на тај начин сезону су завршиле са сва три трофеја у свом власништву.  

Титула остаје у Старој Пазови: Јединство доминантно до трипле круне!

Одбојкаши Партизана Ефбет победом су изборили пету, одлучујућу утакмицу финалне серије плеј-офа Банка Поштанска штедионица Суперлиге. Пулени Бојана Јанића су вечерас као домаћини, у оквиру четврте утакмице финалне серије, надиграли Црвену звезду са 3:2, по сетовима 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 и 15:13.

Партизан као мачка са девет живота: Црно-бели извојевали мајсторицу!